Loading...

Her kan du se en kort beskrivelse af mine forskellige behandlinger:

 

Aromatouch teknik:

En helt unik behandling med nøje udvalgt æteriske olier, der hver især støtter nervesystemet, immunsystemet og skaber balance i kroppen. Olierne påføres med blide strøg og tryk på ryggen, nakke og under fødderne. Tag derfor gerne noget tøj på, som gerne må dufte af olierne bag efter (det anbefales ikke at tage silketøj på). Behandlingen vare ca. 50 min. og koster 700 kr. 

Du kan også benytte dit klippekort til denne behandling.

 

Book din tid her

 

 

 

Cupping:

Er massage af både bindevæv og muskler ved hjælp af cupperne. De kan enten placeres på kroppen (fast cupping), eller føres blidt rundt på kroppen (Moving cupping/Bindevævsmassage).

Du kan modtage cupping på hele kroppen, og jeg kombinere ofte med moving cupping og sætter cuppen et sted til sidst. Cupping løsner dybe muskelspændninger, frigiver affaldsstoffer, udrenser, øger blodgennemstrømningen og dermed restitutionen, samt støtter din fordøjelse og dit immunsystem. 

Cupping tager kærligt, men bestemt fat om spændninger og blokeringer i dit system. Det kan være dybt og transformerende. Under hele behandlingen er jeg ved din side, så du er i trygge hænder.

En behandling tager ca 60 min, og koster 700 kr. Hvis du har et klippekort kan du også bruge det til denne behandling.

 

Book din tid her

 

Symphony of the cells (S.O.C):

S.O.C er en unik behandling med æteriske olier. Kroppen er som et symfoni orkester og er der ubalance i en del af kroppen, påvirker det resten af systemet. S.O.C er udviklet til at skabe balance så kroppen igen spiller som en symfoni. Der findes flere forskellige behandlings protokoller, alt efter hvor i kroppen der er ubalance, smerte, sygdom eller andet. Derfor indeledes hver session med en samtale om, hvor din krop lige på dagen trænger til kærlig omsorg. Protokollerne indeholder mellem 8-10 olier særligt udvalgt til at støtte kroppen til homeostase og selvhealing. Selve behandlingen foregår ved at olierne påføres ryggen, langs rygsøjlen, og under fødderne. Nogle olier skal du også dufte til. Bagefter får du lov at hvile på briksen, så du lige kan lande i din krop igen.

En S.O.C er en meget powerful behandling, hvor de forskellige olier arbejder videre i op til 2 dage efter en behandlig. Det anbefales at du tager tøj på, der gerne må dufte af olie (Silke anbefales ikke). 

En behandling tager ca. 60 min. og koster 700 kr. Du kan benytte klippekort til denne behandling

 

Book din behandling her

 

Zoneterapi:

Zoneterapien bygger på den traditionelle kinesiske medicin, hvor kroppen har forskellige energibaner (meridianbaner), som repræsentere organerne i kroppen. Samt teorien om de 5 elementer (Ild, jord, metal, vand og træ). 

Behandlingen foregår ved blide tryk og massage af bestemte zone under dine fødder, samt akupressur punkter på under ben. Zoneterapi er en blid, men meget effektfuld behandling, der støtter kroppen til balance og selvhealing. 

En behandling tager ca 50. min og koster 700 kr. Du kan benytte klippekort til denne behandling.

 

Book din behandling her

 

Tolkning af tests: Hvis du har fået lavet en test hos Nordic VMS, f.eks DNA, DUTCH eller ligende men ikke har et komplementær hormonterapi forløb, kan du sagtens for tolket testen her hos mig. Det tager ca. 45 min og det koster 799 kr. Der kan ikke benyttes klippekort til denne session.

 

Book din session her

 

1:1 yoga session:

Hvis du ønsker at arbejde dybere, end på et hold, eller hvis du har nogle specifikke problemer du gerne vil arbejde med, er det muligt at booke en 1:1 yogasession. Her vil jeg så lave et program tilpasset lige præcis dine ønsker. Det kan være du skal tilbage til bevægelse efter en længere skades periode eller efter længere varende sygdom, og du ikke helt føler du er klar til et klassisk yogahold, så er du hjertelig velkommen her. Sessionen være 1 1:2 - 2 timer (Alt efter behov) og det koster 888 kr. Der kan ikke benyttes klippekort til denne ydelse.

 

Book din session her