Loading...

Hvad dælen er komplementær hormonterapi?

Komplementær Hormonterapi er koblingen mellem den "alternative" og konventionelle medicin, hvor holistisk tankegang møder moderne videnskab.

Som komplementær hormonterapeut arbejder jeg med at finde rodårsagen hos mine klienter frem for at symptombehandle med udgangspunkt i Functional Medicine paradigmet.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen.

Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med tilførsel af næringsstoffer, nervesystemsafbalancering, funktionelle kostplaner og evt. bioidentiske hormoner.

Dermed identificerer og behandler jeg rodårsagen til hormonelle ubalancer i modsætning til at fjerne symptomerne, eksempelvis med medicin.

Det er med andre ord, en stor gennemgang af din krop, dit sind og din livsstil. Det hele hænger sammen.

 

Hvordan skal du forberede dig?

Du booker din første tid, vil du modtage et omfattende spørgeskema. Dette skal du udfylde så grundig du nu kan, og hvis du har fået taget blodprøver eller andre test hos lægen, ville disse også kunne hjælpe med at finde vejen frem. Der udover er det vigtigt at du fortæller om og hvilken medicin du evt. tager, da mange af de urter og kosttilskud jeg arbejder med kan interegere uheldigt med din medicin. Det hele sener du så til mig, et par dage inden din session, så jeg har tid til at se det hele igennem, og så ligge vi sammen en plan for det videre forløb. Det kan se meget forskelligt ud, alt efter hvor du er på din rejse. 

Hvad kan hormonterapi bruges til?

De fleste af mine klienter har det tilfælles at de på en eller anden måde har cyklusforstyrrelse. Det kan komme til udtryk som PCO, PCOS, Endometrise, udeblivende menstruation/ægløsning. Derudover har en virkelig stor del en historie med stress, som griber ind i rigtig mange ting i kroppen. Både mentalt og fysisk. Og her kan komplenmentær hormonterapi virkelig gøre en forskel. Fælles for begge grupper, er at det skal foregår i det tempo du er klar til. Det kan simpelthen ikke nytte at vi går for hurtigt frem, så ender det bare med, at du giver op på vejen, og det er jo virkelig ikke meningen.

Og det er vigtigt for mig at sige at dette IKKE er et quickfix, eller short cort. Det er benhårdt arbejde og en livsstilsændring som forhåbenligt vil skaffe dig de resultater du ønsker. Jeg kan ikke gå vejen for dig, men jeg kan heppe alt det jeg har lært, så du ikke føler dig ladt alene. 

 

Book din session her

 

Hvis du vil arbejde i dybden, og ikke kun "nøjes" med en session, kan du købe et forløb på 3 sessioner, ca. en session om måneden, for du kan nå at arbejde med det vi aftaler. Et forløb koster 3495 kr. 

Happy hormones forløb