Loading...

Her kan du booke tid til mine  drop in klasser.

Klasser Efterår 2023

tirsdage, torsdage og fredage kl 8:15-9:30

tirsdage kl 17-18:30

fredage 15-16:30

søndage 10-11:30 og 17-18:30

 

Yoga

 

Mine klasser:

Hatha: Hatha betyder jo kraft, så dette er en klasse med fokus på styrke. Vi står længere i stillingerne, og arbejder med muskler og styrke. Et stort element i hatha yoga er pranayama, altså vejrtrækningsøvelser, som alle klasser starter med. Så hvis du vil styrke din kerne, og arbejde med styrken i dig selv så skal du vælge en hatha klasse. Alle kan være med, da jeg tilpasser niveuaet til deltagerne.

Blid Hatha: En roligere og blidere udgave af Hatha. Her er der færre stillinger, og ofte med pøller, blokke og bånd. En god blandning af stærke, styrkende stillinger og restorative stillinger. Her kan alle være med.

Vinyasa: En flow klasse hvor tempoet er noget højere end Hatha. Med fokus på åndedrættet og bevægelse i samhørighed. Tranger du til sved på panden og tempo, så er det klart en vinyasa klasse du skal vælge.

Slow flow: En klasse med fokus på blide flows, i et tempo de fleste kan være med på. Med elementer fra både vinyasa og hatha. En dejlig måde at vække kroppen på.

Fysioterapeutisk yoga: En klasse med elementer fra den klassiske Hatha, men tilpasset det moderne menneskes bevægemønster. Der er her forkos på at afspænde spændte muskler og styrke de muskler der er blevet for lange/slappe. En klasse der er god hvis du har ryg, nakke eller hofte problemer.

Soft caring yoga: Min fortolkning af restorativ og hatha yoga, tilført alt det jeg ellers kan. En forkælelse klasse, hvis du har brug for at få nervesystemet nulstillet og tankemulleret mindsket.

 

Priser:

1 time 150 kr   

 

Et klippekort med 5 klip pris 499 kr:

 

Køb 5 turs klippekort

 

 

et klippekort med 10 x yoga 999 kr 

 

Køb klippekort her

 

Køb et måneds abonnement til 149 kr pr. måned, og dyrk yoga på alle mine hold.

 

Yoga abonnement