Loading...

Human Design!

Human design er dit energetiske fingeraftryk, altså det aftryk din energi kommer med, den dag du bliver født. Dette fine aftryk fortæller dig noget om hvordan din unikke energi fungere i denne verden, og hvordan du møder og interagere med andre mennesker. 

Vi har alle sammen et helt unikt human design, og ingen har et der er ens. vi kommer altså derfor alle sammen med forskellige gaver og livsformål, og når vi får kendskab til disse, bliver det endnu nemmere for os, at skabe, og være os i denne verden. 

Human Design er et system, der inkorporerer dele som astrologi, chakrasystemer, Kaballah, Iching og kvantefysik. Jeg vil derfor beskrive Human Design som et delvist spirituelt og delvist videnskabeligt system.

For at få indsigt i dit unikke design, skal du kende din fødselsdagsdato, det præcise fødselstidspunkt og den by, som du er født i.

Med disse få oplysninger, åbner der sig et helt landkort over din unikke væren og den, du er designet til at være.

At kende dit Human Design, giver dig altså et stærkere ståsted, og en forståelse for, hvordan lige præcis din energi er i flow, og hvordan du bedst kan understøtte dette. 

Med en reading får du din energi type, din profil, strategi og autoritet afvide, og hvilke gates og channels der er gældende i dit liv. Du modtager en fil hvor det hele er indtalt, og hvis du ønsker, kan din session også optages så du får det hele med igen. 

Jeg har behov for lidt tid til at få lavet og tolket dit chart, derfor kan du ikke bestille fra dag til dag, med en uge frem i tiden. Obs sessionen kan sagtens foregår onlne på zoom, så skriver du det blot i noten når du bestiller.

Pris for en Human design reading 1500 kr (incl. moms). 

OBS intro pris: 1125 kr (brug koden Sommer) gælder til og med 31 august 2023

 

Book en reading

 

Er du nysgerrig og kan ikke vente med at kende din energitype kan du slå det hele op her: https://www.myhumandesign.com